Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Ιχθείς θα εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση, χαλαρότητα, έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, συναισθηματική κατανόηση και αποδοχή. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν και να ολοκληρώσουν τα έργα τους με επιτυχία.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα, τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα με διαθέσεις πιο συγκαταβατικές. Προσοχή στην έντονη ονειροπόληση, ενδεχομένως κάποιοι χαρακτήρες να βρουν καταφύγιο σε φαντασιώσεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία θα υπάρξουν ανοίγματα για δημιουργικές επαφές, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή ο ορθολογισμός και η αντικειμενικότητα θα βοηθήσουν να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία, θα υπάρξει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες, προτίμηση θα εκδηλωθεί προς το ασυνήθιστο και το καινοτόμο. Οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κινηθούν αυτόβουλα και απελευθερωμένα, δεν θα λείψουν οι ριζοσπαστικές σκέψεις και ιδέες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki