Σύμφωνα με πληροφορίες του Artemida News πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδος με τον Τοπικό Αντιδήμαρχο Αρτέμιδος κύριο Σερέτη Χρήστο και τον Αντιδήμαρχο κύριο Παραχεράκη Ιωάννη.
Στην συνάντηση ο κύριος Παραχεράκης Ιωάννης, ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και υπεύθυνος για την ανέγερση διδακτηρίων, δεσμεύτηκε στους παρευρισκόμενους ότι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα υπάρχει μια απάντηση σχετικά με κάποιο κτίριο που εξετάζεται για μεταφορά του σχολείου στη Βραυρώνα.
Ωστόσο από το σχολείο ζητήθηκε να εξεταστεί και το ενδεχόμενο, το ήδη υπάρχον διπλανό οικόπεδο από αυτό που βρίσκονται τα κοντέινερ, να διαμορφωθεί ως προαύλιο και ειδικά στην περίπτωση που δεν εξελιχθεί θετικά το αναμενόμενο για το κτίριο.
Οι Αντιδήμαρχοι είπαν πως θα μεταφέρουν αυτό το αίτημα στον Δήμαρχο και θα ενημερώσουν για την εξέλιξη.
Φαίνεται πως υπάρχει πολιτική βούληση και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την θετική εξέλιξη των πραγμάτων.
Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε.