Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στη Βορειανατολική Αττική, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο 28χρονος συνεργός του. Εξιχνιάσθηκαν έξι περιπτώσεις.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, απογευματινές ώρες, στις 24 Οκτωβρίου 2019 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 35χρονος αλλοδαπός για κλοπή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, παραβίασε το ανωτέρω αυτοκίνητο και εισήλθε σε αυτό, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ, ένας παρεμβολέας κεντρικού κλειδώματος ( immobilizer ) και ένα ζευγάρι γάντια.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ρολόι, ένας φακός φωτογραφικής μηχανής και τρία ζευγάρια γυαλιά των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, μαζί με έναν 28χρονο συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαπράξει επιπλέον πέντε διαρρήξεις – κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.