Σάββατο, 18 Απριλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Συναυλία αγάπης στο Λαύριο για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

    Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 8 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο (κλειστό  γήπεδο μπάσκετ) θα πραγματοποιηθεί συναυλία αγάπης για τον μικρό ήρωα Παναγιώτη – Ραφαήλ.

    Με τιμή εισιτηρίου μόλις 5 ευρώ ανά άτομο και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την συγκέντρωση του ποσού για την θεραπεία του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

    Θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς για καλό σκοπό οι : Πανταζής, Βαζαίος, Βασιλάκος, Γιώτης, Δασκουλίδης, Ζαζόπουλος, Ιακώβου, Ίμβριος, ΝΤΑΝΤΑ, REC, Σαμπρίνα, Μπάστα, Τερλέγκας, Τριαντάφυλλος, Αγγελέτου, Αρμενιάκος, Βενέτη, Ζάρμπ, Καραδήμα, Κίου, Νικάκη, Πρεβενάς, Τζαβάρα, Χαρίσης.

    Πρέπει να πλημμυρίσει το γήπεδο από κόσμο !!! Να είμαστε όλοι εκεί !!!

    Το γήπεδο βρίσκεται στην οδό Αγίας Παρασκευής στο Λαύριο, 500 μέτρα από την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, πλησίον του Γενικού Λυκείου Λαυρίου.

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.