Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, Παραχεράκης Ιωάννης, με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί από εχθές το πρωί με τις διακοπές νερού.

Πολλές περιοχές της Αρτέμιδος έμειναν εχθές χωρίς νερό για πολλές ώρες, πέραν των προγραμματισμένων εργασιών, καθώς προέκυψε μια μεγάλη βλάβη.

stamataki

Η ανάρτηση του αυτούσια :

«Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών , ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία των συνδημοτών μας σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης στην περιοχή «Παναγία Γιάτρισσα – Αγίου Ιωάννου».

Στο πλαίσιο εργασιών εγκατάστασης του συστήματος τηλεδιαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας, προέκυψε σοβαρή βλάβη στις εγκαταστάσεις στην οδό Δεξαμενής – Αγίου Ιωάννου (κάτω από τον Άραβα).

Η βλάβη έχει αποκατασταθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος της και την ώρα αυτή καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, τόσο από υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ύδρευσης , όσο και από συνεργείο της εργολήπτριας εταιρείας, ώστε να καταστεί δυνατή η υδροδότηση το συντομότερο δυνατόν».

Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση αυτή έγινε αργά χθες το βράδυ, κοντά στα μεσάνυχτα.

Ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες συνεχίζονται.

Δείτε που θα υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ύδρευσης τις επόμενες ημέρες, καθώς πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας για όλους μας.