pennygiannakopoulou
arxontikon
vivliopoleio
bestseller

Αυτή τη μακαρονάδα θα πρέπει να την καθιερώσετε! Είναι γρήγορη, εύκολη και απολαυστική! Μάθετε πώς να τη φτιάξετε και απολαύστε την ακόμα και στη νηστεία!

Υλικά:

dianastore

1 πακέτο spaghetti
6 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
Λίγο μπούκοβο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι/ Πιπέρι

Εκτέλεση:

Όπως το λέει και το όνομα της η μακαρονάδα aglio e olio έχει ως κύρια συστατικά το λάδι και το σκόρδο. Αφού βάλεις λοιπόν τα μακαρόνια να βράζουν για 8-9 λεπτά ετοίμασε σε ένα τηγάνι τη σάλτσα.

Ζέστανε λοιπόν το λάδι και ρίξε μέσα το σκόρδο ανακατεύοντας  τακτικά. Έπειτα πρόσθεσε το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο, η ποσότητα του οποίου εξαρτάται από τα γούστα της παρέας! Όταν η σάλτσα πάρει χρώμα ρίξε στο τηγάνι τα βρασμένα μακαρόνια και ανακάτεψε. Για το σερβίρισμα ρίξε λίγο μαϊντανό και πιπέρι για χρώμα.

stamataki
vivliopoleio
bestseller