Σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο μας, στο οποίο γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για τις τοποθετήσεις κοινωνικών λειτουργών σε νηπιαγωγεία, στο επίσημο ΦΕΚ, στους καταλόγους που έχουμε σε φωτογραφία, αναφέρεται η τοποθέτηση κοινωνικού λειτουργού στο 5ο Νηπιαγωγείο Αρτέμιδος και σε παρένθεση υπάρχει η σημείωση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος, ενώ για τα Σπάτα τοποθετείται κοινωνική λειτουργός στο 2ο Νηπιαγωγείο Σπάτων και σε παρένθεση αναφέρεται 1 τμήμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάτων και 1 τμήμα στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Σπάτων.

Επίσης μέσα στο ΦΕΚ υπάρχει η εξής σημείωση : «Σύμφωνα με την 199/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και την αριθμ. 22003/27-6-2019 Βεβαίωση Ανάληψης Δαπάνης Λειτουργικών Εξόδων», την απόφαση αυτή δυστυχώς δεν μπορούμε να την βρούμε κάπου, εκτός αν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος.

Βρήκαμε όμως την απόφαση 198/2019 με ημερομηνία 3 Ιουλίου 2019 που αφορά τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2019 και στην αύξηση εξόδων αναφέρει (φωτό) την προμήθεια προκατασκευασμένων κτιρίων για τα νηπιαγωγεία Αρτέμιδος και Σπάτων.

Σε προηγούμενα άρθρα μας είχαμε αναφερθεί και πάλι στο πολύ σοβαρό αυτό θέμα, για τα τουλάχιστον 50 υπεράριθμα παιδιά νηπίου – προνηπίου, για  την εξαίρεση κάποιων άλλων Δήμων από τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, για την ανακοίνωση του Συλλόγου Δελμούζου αλλά και για τις πληροφορίες μας για την τοποθέτηση κοντέινερ για να στεγαστούν τα νήπια.

Έχουμε ζητήσει από τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος να μας ενημερώσει επίσημα και αρμοδίως για το τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα γονιών στην Αρτέμιδα και τα Σπάτα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Τι θα γίνει τελικά ; Θα τοποθετηθούν κοντέινερ ; Και αν ναι, που; Θα δημιουργηθούν τμήματα νηπίων μέσα σε Δημοτικά σχολεία ; Και αν ναι που και με τι προδιαγραφές;

Θα επιχειρήσουμε και πάλι μετά από αυτό το άρθρο την επικοινωνία. Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε.