Περιφέρεια Αττικής : Εκδήλωση για την προστασία των ζώων

0
coavacafe
graffitykey
arhontikon

Το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019, ο Ανατολικής Αττικής κύριος Θανάσης Αυγερινός συμμετείχε σε Εκδήλωση της Περιφέρειας Αττικής και της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για την προστασία των ζώων, η οποία ακολουθήθηκε από βράβευση Αστυνομικών.

Τη δέσμευση ότι η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους 66 Δήμους της Αττικής αλλά και κατόπιν διαβούλευσης με τις φιλοζωικές οργανώσεις, θα συμβάλλει με δράσεις και μέτρα στην κινητοποίηση της κοινωνίας υπέρ της Αξίας και της Αρχής της Προστασίας των Δεσποζόμενων και μη Ζώων συντροφιάς, διατύπωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. .

dianastore
leuki

Επίσημη προσκεκλημένη ήταν η Ελληνική Αστυνομία καθώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν από τον κ. Πατούλη και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μ. Καραμαλάκη, πάνω από 50 αστυνομικοί υπάλληλοι από όλη τη χώρα οι οποίοι επέδειξαν, με πράξεις και πρωτοβουλίες τους, ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα ζώα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γ. Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κ. Τσουβαλάς, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μ. Καραμαλάκης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γ. Σελίμης, η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Ν. Μπομπολάκη, εκπρόσωποι κομμάτων, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.

 

happytwins
stamataki
bestseller