bestseller
vivliopoleio
pennygiannakopoulou
coavacafe
arxontikon

Ακόμα μια ξεχωριστή συνταγή για την εορταστική, σημερινή ημέρα!

Υλικά:

dianastore
leuki
  • 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • λίγο αλεύρι γ.ό.χ.
  • φρυγανιά τριμμένη
  • δεντρολίβανο
  • 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • χυμός λεμονιού

Εκτέλεση:

Αφού έχουμε ξαλμυρίσει τον μπακαλιάρο, τον πλένουμε και τον αφήνουμε να στραγγίσει και σε τρία πιάτα βάζουμε το αυγό, το αλεύρι και τη φρυγανιά με το μίγμα των μπαχαρικών και μυρωδικών. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς σε γκριλ και αέρα. Περνάμε τα φιλέτα από το αλεύρι το αυγό και τη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί. Τα ψεκάζουμε καλά με ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο φούρνο για 30 λεπτά. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

coavacafe
vivliopoleio
bestseller
stamataki