Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποστράγγισης, έχει πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναπαύσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Συνταγματάρχου Δαβάκη, περιοχής Δήμου Κρωπίας, κατά το χρονικό διάστημα από 10.11.2019 έως 09.02.2020, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

– Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Μαρκόπουλο ή Βάρη προς Παιανία : Λ. Βασ. Κων/νου – δεξιά οδό Αναπαύσεως – δεξιά οδό Αγ. Αναργύρων – αριστερά παλαιά Περιφερική Κορωπίου – αριστερά οδό Αττικής – δεξιά Λ. Βασ. Κων/νου.

– Για τα οχήματα που κατευθύνονται από Παιανία προς Μαρκόπουλο, Βάρη ή Αεροδρόμιο : Λ. Βασ. Κων/νου – αριστερά οδό Αττικής – δεξιά παλαιά Περιφερική Κορωπίου/ Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου – δεξιά Λ. Κορωπίου-Μαρκόπουλου και Λ. Βασ. Κων/νου – δεξιά οδό Συνταγματάρχου Δαβάκη – αριστερά οδό Κολοκοτρώνη – δεξιά Λ. Βασ. Κων/νου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.