bestseller
coavacafe
arxontikon
pennygiannakopoulou
vivliopoleio

Αυτή η κοτόπιτα θα σας μείνει αξέχαστη! Θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους αλλά και τα παιδιά σας!

Δοκιμάστε την!

leuki
dianastore

Υλικά:

3 κομμάτια φιλέτο κοτόπουλο στήθος
1 πακέτο σφολιάτα
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
2-3 καρότα τριμμένα
10 φέτες μπέικον
3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κρέμα γάλακτος
παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε το κοτόπουλο, το κόβουμε σε κυβάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.

Κόβουμε σε κύβους τις πιπεριές, το μπέικον και τα κρεμμυδάκια, ενώ τρίβουμε τα καρότα.
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο πρώτα τις πιπεριές, ύστερα προσθέτουμε τα καρότα, το μπέικον και μετά τα κρεμμυδάκια. Όταν μαλακώσουν προσθέτουμε το κοτόπουλο, το αλατοπίπερο και τέλος την κρέμα γάλακτος και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε καλά βουτυρωμένο ταψί βάζουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και από πάνω ρίχνουμε την παρμεζάνα. Προσθέτουμε τη γέμιση αφού κρυώσει (για να μη λιώσει η σφολιάτα μας), προσθέτουμε πάλι τυρί τριμμένο και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Ψήνουμε την πίτα στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα.

stamataki
bestseller
vivliopoleio
coavacafe