Το κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα προσφέρει μοναδικές δημιουργίες μακιγιάζ για κάθε σημαντική σας στιγμή. Σε συνδυασμό με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται από το κομμωτήριο, έχετε πλέον την ευκαιρία να δείχνετε υπέροχη κάθε ώρα και στιγμή με τις εξατομικευμένες δημιουργίες.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς του κομμωτηρίου για τις μοναδικές δημιουργίες μακιγιάζ που μπορούν να σας προσφέρουν. Νιώστε υπέροχα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα στο πρόσωπό σας με τους απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων. Οι εξειδικευμένες γνώσεις προσωπολογίας των συμβούλων ομορφιάς του κομμωτηρίου, θα σας οδηγήσουν σε ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ζηλέψουν όλοι.

Το κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπό σας, έτσι ώστε να είστε σίγουρες για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ολα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιήσεις υγείας από διεθνείς οργανισμούς όπως για παράδειγμα FDA, ISO, BRC, GMP ( Good Manufacturing Practices), USDA, IFOAM, BDIH, Ecocert, EC 1223/2009 και διάφορες άλλες ανάλογα τον κατασκευαστή και τους κανονισμούς υγείας της χώρας ή ηπείρου προέλευσης. Ετσι λοιπόν η ασφάλεια των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο προσωπό σας είναι δεδομένη, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

Επιλέξτε λοιπόν σε συνεργασία με τον σύμβουλο ομορφιάς του κομμωτηρίου N Angel στην Αρτέμιδα την μοναδική για εσάς εμφάνιση. Προσφέρονται ιδιαίτερες δημιουργίες στο περίγραμμα των ματιών, τα φρύδια, τα χείλη, τα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη, τον λαιμό καθώς επίσης και ημιμόνιμο μακιγιάζ καθημερινό ή βραδινό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2294087210

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βραυρώνος 84

Αρτέμιδα Αττικής

3η Στάση,  (στην δεξιά πλευρά της Αρτέμιδας)

Δείτε τον Χάρτη πρόσβασης εδώ