Ψάχνετε τον προσωπικό σας σύμβουλο ομορφιάς στην περιοχή της Αρτέμιδας και την απόλυτη εμπειρία αισθητικής και ομορφιάς; Τότε να είστε σίγουροι οτι το κομμωτήριο N Angel αποτελεί τον μοναδικό σας προορισμό καθώς καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σας σε εξατομικευμένες δημιουργίες κομμωτικής.

Το κομμωτήριο N Angel ξεκίνησε την λειτουργία του το 2014 και από τότε προσφέρει τόσο στην τοπική κοινωνία στην Αρτέμιδα, όσο και στους επισκέπτες από τις υπόλοιπες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, υπηρεσίες κομμωτικής και περιποίησης μαλλιών που όμοιές τους δεν θα βρείτε πουθενά!

Το κούρεμα, το χτένισμα και οι βαφές μαλλιών, καθώς επίσης και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες που αφορούν τη θεραπεία και την φροντίδα των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής, αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους τομείς εξειδίκευσης το κομμωτηρίου N Angel.

Iδιοκτήτρια του κομμωτηρίου είναι η Σταυρούλα Σαντοριναίου η οποία διαθέτει τεράστια εμπειρία τόσο στον χώρο της κομμωτικής και αισθητικής όσο και στον τομέα της προσωπολογίας.

Σε κάθε δημιουργία κομμωτικής βέβαια συμβάλλει πολλαπλά το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του κομμωτηρίου N Angel όπου διακρίνεται τόσο για την ευγένεια και για τον επαγγελματισμό του, όσο και για την προθυμία του να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους τους επισκέπτες.

Επιπλέον το κομμωτήριο N Angel εξειδικεύεται και φροντίζει για το μακιγιάζ του προσώπου σας, την περιποίηση των ματιών σας, την φροντίδα των φρυδιών σας, το περίγραμμα των χειλιών σας καθώς επίσης και για όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις ομορφιάς που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε εξειδικευμένες περιπτώσεις κοινωνικών και προσωπικών σας εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 2294087210

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βραυρώνος 84

Αρτέμιδα Αττικής

3η Στάση,  (στην δεξιά πλευρά της Αρτέμιδας)

Δείτε τον Χάρτη πρόσβασης εδώ