Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
More

    Latest Posts

    Αυγοσαλάτα με κόκκινα αυγά

    Πολλοί θα αναρωτιέστε τι να κάνετε τα κόκκινα αυγά που βάψατε και πώς θα μπορέσετε να τα συνδιάσετε με τα ψητά που θα μείνουν από το πασχαλινό τραπέζι!

    Να η λύση: Αυγοσαλάτα!

    Υλικά Συνταγής

    12 αυγά βρασμένα
    4 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μικρά καρέ
    1 ματσάκι τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα
    2 καρότα ωμά τριμμένα σε χοντρό τρίφτη
    1 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
    1/3 φλ. ελαιόλαδο
    2 φλ. μαγιονέζα σπιτική ή εμπορίου
    2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
    2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
    αλάτι
    φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    2 κ.σ. ξίδι

    Εκτέλεση

    Για την εύκολη αυγοσαλάτα καθαρίζουμε πρώτα τα βρασμένα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Τα βάζουμε σε βαθιά σαλατιέρα.

    Προσθέτουμε το σέλερι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα καρότα χοντροτριμμένα. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, αλατίζουμε και τρίβουμε μπόλικο πιπέρι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε άνηθο, μαϊντανό και τη μαγιονέζα. Δείτε τη συνταγή μου για σπιτική μαγιονέζα εδώ.

    Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να ενωθούν όλα τα υλικά. Σερβίρουμε την αυγοσαλάτα στο πασχαλινό τραπέζι με ψητό αρνί και πράσινη σαλάτα.

    Πηγή: argiro.gr

    Latest Posts

    spot_imgspot_img

    Don't Miss

    Stay in touch

    To be updated with all the latest news, offers and special announcements.