Τίποτα δεν σηματοδοτεί καλύτερα και πιο εύστοχα την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις Η.Π.Α. με μεγαλύτερη φαντασία και απόλαυση, από την Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy’s.

Τις τελευταίες ημέρες, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο Μανχάταν και η διάσημη πομπή του σούπερ παιχνιδάδικου, στη Νέα Υόρκη, βάζει τις τελικές πινελιές της.

Κοντά στους 10.000 έφθασαν φέτος οι εθελοντές που βοήθησαν να στηθεί το όλο υπερθέαμα και 200 καλλιτέχνες μόνο για το μακιγιάζ, δούλεψαν νύχτα μέρα για να είναι όλα στην εντέλεια!

Η παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy’s φέτος γιορτάζει την 93η επέτειό της, παίρνοντας τους δρόμους του Μανχάταν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και διακοσμώντας την πόλη με πολύχρωμα άρματα, μουσικές μπάντες, τεράστια μπαλόνια, μαζορέτες, κλόοουν, περφόρμερ, διάσημα καρτούν σε περιπέτειες, σάντουιτς με γιγάντιους φουσκωτούς χαρακτήρες παιχνιδιών.

Κάθε χρόνο, το Macy’s φέρνει ένα μίγμα παλιών και νέων χαρακτήρων στην παρέλαση και το 2019 δεν αποτελεί εξαίρεση, με ένα μείγμα από νέα γιγάντια μπαλόνια, σκηνές αρμάτων, balloonicles που ετοιμάζονται να κάνουν το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους και… τον snoopy ντυμένο αστροναύτη.

Με τη φράση «Let’s Have a Parade», το θέαμα ξεκινά για περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια θεατές στη Νέα Υόρκη και πάνω από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές σε εθνικό επίπεδο!

Η αγαπημένη παράδοση της Αμερικής, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1924 !

Το ίδιο το κατάστημα, αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη τουριστική ατραξιόν στην Αμερική, μετά το άγαλμα της Ελευθερίας και το Empire State Building!

Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στη Νέα Υόρκη, το 1858, από τον Rowland H. Macy.