Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Ζυγό, θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συντροφικότητα, σύσφιξη δεσμών. Συγκαταβατικές και διπλωματικές θα είναι οι διαθέσεις. Σε θέματα εργασιακής φύσης, οι συναδελφικές προσπάθειες θα είναι αποδοτικές, οι επαγγελματικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να κυλήσουν ομαλά.

Άνοιγμα θα υπάρξει για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, στις συζητήσεις θα ακουστούν ουσιαστικά λόγια, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν, δεν θα λείψουν οι επαναπροσδιορισμοί. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και οικείες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία, οι αντιδράσεις θα είναι συγκρατημένες και ώριμες. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συζητήσεις και για επιδιώξεις. Σε θέματα εργασιακά δεν θα λείψουν τα εποικοδομητικά ανοίγματα, που θα βοηθήσουν στην άνοδο και στη βελτίωση.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, ανεβαίνουν οι διαθέσεις, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης, η συγκαταβατικότητα θα βοηθήσει να υπάρξει συνεννόηση και κατανόηση. Οι απογοητευμένοι θα είναι σε θέση να αφήσουν πίσω τους τις αρνητικές σκέψεις, η αισιοδοξία θα τους βοηθήσει να βγουν από την άρνηση και να δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητά τους.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki