Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα περιουσιακά στοιχεία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για επιδιώξεις και προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί διστακτικότητα για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει ανάγκη για σταθερότητα κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία, ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες θα πρέπει να χειριστούν τις καταστάσεις με χαλαρότητα και ψυχραιμία, η πίεση θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις κυκλοθυμίες και στις έντονες ψυχολογικές εναλλαγές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αντίδραση, οι παθιασμένες και σπασμωδικές ενέργειες σε συνδυασμό με την ανυπομονησία δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι βιαστικές, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, καλό θα είναι να μην μπουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις ρήξεις, στις συζητήσεις απαραίτητη θα είναι για αυτοσυγκράτηση, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν την ορμητικότητα τους. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις πεισματικές κόντρες, δυσκολία θα υπάρξει στην κατανόηση και στην αποδοχή.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ