Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο θα υπάρξει ανάγκη για σταθεροποίηση. Στο θέμα των ρίσκων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να γίνουν επεκτατικές ενέργειες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα τακτοποίησης και διεκπεραίωσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο τα βήματα δεν θα είναι βιαστικά, θα χρειαστεί υπομονή. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα εστιάσουν στο θέμα της δέσμευσης και της σταθεροποίησης.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, για ξεκαθαρίσματα και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Λύσεις θα δοθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν άγχος και στρες, οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, σύνεση θα υπάρξει στην οικονομική διαχείριση. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, θα υπάρξει η δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει φαντασία και η πνευματικότητα, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, τα χαρακτηριστικά θα είναι θετική σκέψη αισιοδοξία και αποδοχή.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ