Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο τα χαρακτηριστικά θα είναι συντονισμός, οργάνωση, ανάγκη για τάξη και τακτοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να λυθούν ζητήματα που δημιουργούν άγχος, οι εργασιακές υποθέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρωθούν.

Προσοχή στην αυστηρή κριτική και στην απαιτητικότητα, στις συζητήσεις καλό θα είναι να υπάρχει χαλαρότητα για να είναι εφικτή η συνεννόηση και η αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα βρουν πρόσφορο το έδαφος για συζητήσεις σχετικά με το θέμα της αποκατάστασης και της μελλοντικής εξέλιξης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Δία ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει συγκέντρωση, οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η υπεραισιοδοξία ενδεχομένως να οδηγήσει σε ανέφικτους στόχους, η σκέψη θα πρέπει να είναι προσγειωμένη και αντικειμενική.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και την ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει αισιοδοξία και ανάγκη για αυθόρμητες ενέργειες, οι διαθέσεις θα είναι απελευθερωμένες, θα υπάρξει ζωτικότητα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις ωραιοποιήσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ