Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων, τη θέση της άρνησης την παίρνει τώρα η αισιοδοξία και η ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναντήσεις επαφές και συναναστροφές, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση στην ψυχαγωγία. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, νέα τροπή θα πάρουν οι σχέσεις που δημιουργούσαν άγχος και αμφιβολία.

Στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι οι πληροφορίες να επεξεργαστούν πολύ καλά, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες, ωστόσο οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και συνετές. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες και οργανωμένα πλάνα, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα έχουν ικανοποιητική κατάληξη.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω γυρίζει σε αναδρομή πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικές υποθέσεις ή σχέσεις. Τα συμβάντα θα ωθήσουν σε επαναξιολογήσεις, θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης για ιδέες ή προτάσεις που στο παρελθόν δεν είχαν ολοκληρωθεί. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, ζευγάρια που είχαν χωρίσει θα έχουν την δυνατότητα να ξανά συζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα και να βρουν ουσιαστικές λύσεις.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα, συναισθηματική ισορροπία, εξασφάλιση. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία, στην οικογένεια, θα υπάρξει δυνατότητα να σταθεροποιηθούν οι σχέσεις και οι επαφές.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki