Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας, της αυτοπεποίθησης, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές και οργανωμένες. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συγκέντρωση στους στόχους και οργανωμένες ενέργειες.

Φεύγει η διστακτικότητα, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές, οι ενέργειες δεν θα είναι σπασμωδικές γεγονός που θα βοηθήσει στη σωστή αντιμετώπιση των καταστάσεων. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο και βελτίωση, όσοι κυνηγήσουν την προαγωγή και γενικότερα το θετικό αποτέλεσμα θα καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο που επιθυμούν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο σε ζητήματα κυρίως επαγγελματικά εργασιακά και οικονομικά. Θα υπάρξει ανάγκη για σταθερότητα, για αποκατάσταση και για κατοχύρωση, οι σκέψεις και οι βλέψεις θα έχουν σοβαρότητα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έντονη θα κάνει τη διαίσθηση, δυνατό θα είναι το ένστικτο. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν, έκταση θα έχει η φαντασία. Με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, μένει στην άκρη η εσωστρέφεια, στις επαφές οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ