paidikoiorizontes
vivliopoleio
bestseller
pennygiannakopoulou
arxontikon

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, προσφέρετε στον κόσμο με ένα θερμό χαμόγελο! Η Σελήνη στην Παρθένο ευθυγραμμίζεται με τον ανεξάντλητο Δία και σας κάνουν πιο ανοικτούς στη στήριξη που μπορείτε να δώσετε. Ακολουθήστε το γενναιόδωρο ένστικτό σας, αρκεί να μην παραμερίσετε τελείως το μέτρο.

dianastore
leuki

Ταύρος

Νιώθετε το κέντρισμα να πάρετε ένα ρίσκο, αγαπητοί Ταύροι! Με τον Δία της επέκτασης να συναντά τη Σελήνη στη ζώνη σας της φήμης, είναι απόλυτα υλοποιήσιμα τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας… Σε σημείο να έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Απομακρυνθείτε από κάθε απαισιόδοξο άτομο του περιβάλλοντος, για να μην επηρεάσει τη θετική σας ενέργεια.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, πρέπει να φανείτε ρεαλιστές! Το να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν αποτελεί την καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειάς σας. Είστε πολύ πιο αποδοτικοί όταν κινείστε αυτόνομα, όταν κάνετε ένα βήμα την κάθε φορά. Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας των θεμελίων, συναντά τον γενναιόδωρο Δία στη ζώνη του εαυτού σας. Το ενδεδειγμένο είναι να στραφείτε στους έμπιστους συνταξιδιώτες σας αντί για τους περαστικούς από τη ζωή σας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην παγιδευτείτε σε βαρετά πρωτόκολλα και ατέρμονες συνεδριάσεις! Το μυαλό σας κατακλύζεται από καινοτόμες ιδέες, μην τις παραμερίσετε για να ασχοληθείτε με ημίμετρα. Η ευφυής Σελήνη στην Παρθένο, συναντά τον Δία της επέκτασης στις πιο κοινωνικές πτυχές σας. Έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να βάλετε τους στόχους σας σε πορεία επιτυχίας. Αξιοποιήστε την αυξημένη ταχύτητά σας, για να ολοκληρώσετε τα πάντα πιο γρήγορα και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μην παραβλέψετε ένα οικονομικό θέμα που χρίζει άμεσης προσοχής! Όχι μόνο επειδή μπορεί να σας κοστίσει περισσότερα αργότερα… Κυρίως, επειδή αν το χειριστείτε τώρα, μπορεί να μετατρέψετε μια αμυδρή ευκαιρία σε χρυσορυχείο. Η διαισθητική Σελήνη στη ζώνη σας των χρημάτων, συμπράττει με τον Δία που διαθέτει το άγγιγμα του Μίδα. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από κάθε συγκυρία, αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτό σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, κάντε αυτό που ονειρεύεστε χωρίς να το αναλύετε υπερβολικά! Είστε σε δημιουργική φάση και έχετε τη στήριξη των άστρων: Η Σελήνη στο ζώδιό σας, συναντά τον Δία της εύνοιας στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της εφευρετικότητας. Στραφείτε σε αυτό που σιγοκαίει μέσα σας αλλά αναμένατε την «κατάλληλη» στιγμή για να το υλοποιήσετε… Δεν υπάρχει αυτή η έννοια, σε πρακτικό επίπεδο. Απλώς μετράτε αντίστροφα και κάνετε το μεγάλο άλμα πίστης!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ζυγός

Μήπως νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι, αγαπητοί Ζυγοί; Γι’ αυτό ευθύνεται η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας της εσωστρέφειας και ο υπερβολικός Δίας στον 4ο Οίκο σας της ιδιωτικότητας. Το πιο πιθανό είναι να δυσκολεύεστε να εστιάσετε την προσοχή σας σε ένα θέμα. Ούτε οι κοινωνικότητες ενδείκνυνται τώρα, προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Έτσι θα μειώσετε την εσωτερική σας ένταση και θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Να επικεντρώνεστε σε μία υποχρέωση την κάθε φορά και θα έχετε μεγαλύτερη απόδοση.Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί και δίνει δύναμη στους αριθμούς! Μια ευθυγράμμιση επέκτασης της γενναιόδωρης Σελήνης με τον Δία της αφθονίας, σας μετατρέπει σε πόλο έλξης. Θα είναι πολλές οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, τόσο για να βρείτε συνεργάτες όσο και για να επιστρατεύσετε καινούργιους δημιουργικούς συμμάχους. Αξιοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιήστε το ζητούμενό σας και επιλέξτε τους καλύτερους υποψήφιους!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Τοξότης

Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την ορμή σας, αγαπητοί Τοξότες! Κάθε αποστολή σας θα έχει επιτυχία – και μάλιστα μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Αυτό διασφαλίζει η σύμπραξη της Σελήνης με τον Δία, στους τομείς σας της καριέρας και των οικονομικών. Είναι η στιγμή να κάνετε τις τολμηρές κινήσεις που έχετε ήδη αναλύσει και ερευνήσει. Ο Δίας του ρίσκου σε ευνοϊκή θέση για εσάς, μπορεί να μετατρέψει μια μικρή ευκαιρία σε πακτωλό εισπράξεων!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αιγόκερως

Μειώστε ταχύτητα για να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη στον περιπετειώδη τομέα σας, συναντά τον οραματιστή Δία στο ζώδιό σας. Αν και έχετε όλα τα εχέγγυα να πετύχετε, πρέπει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να δεχθείτε κάθε πρόκληση. Θα είναι συνετό να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, αν δεν έχετε κάνει όση έρευνα χρειάζεται!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, έχετε έναν άσο στο μανίκι σας… Και δεν αφορά τη συνέπεια σε κανόνες ή την αναμονή στην ουρά! Μια σύμπραξη του σοφού Δία με την μυστικιστική Σελήνη, κεντρίζει τις πιο μύχιες πτυχές της διαίσθησής σας. Ο καλύτερος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα, είναι να παραμείνετε στη θέση του παρατηρητή: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, ακριβώς όσο και τα στοιχεία!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Ιχθύες

Μπορείτε να διαχωρίσετε το ρομάντζο από την πλάνη, αγαπητοί Ιχθύες; Μια όψη πρόκλησης ανάμεσα στον ερωτύλο Δία και την σαγηνευτική Σελήνη, μπορεί να προσδώσει μια απατηλή έξαψη στις καταστάσεις. Πριν ενδώσετε σε οποιονδήποτε πειρασμό, κάντε τον απαραίτητο έλεγχο και ζητήστε πληροφορίες από άτομα που εμπιστεύεστε. Μια επιπλέον οπτική μπορεί να σας σώσει από παγίδες και να σας διατηρήσει στο σωστό μονοπάτι!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Πηγή: astro-live.gr