Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία, στη συναναστροφή και στη διασκέδαση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες συνεργασίες. Έμφαση θα δοθεί στην εσωτερική τόνωση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο περιοριστούν στα πλαίσια της ρουτίνας, θα εκδηλώσουν την ανάγκη για περιπέτειες, για νέες εμπειρίες και για καινούργιες δραστηριότητες.

Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες και απελευθερωμένες, στις συναναστροφές θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον για προσωπικές επαφές. Δύσκολη θα είναι η δέσμευση και η σταθεροποίηση, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες ανάγκη θα έχουν να ξεγλιστρήσουν από τις πιεστικές συνθήκες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για υποσχέσεις και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

dianastore
leuki

Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ερμή και σύνοδο με τον Άρη θα υπάρξει δυναμικότητα, ωστόσο προσοχή στις αντιπαραθέσεις, στις συζητήσεις απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ρήξεις. Δύσκολη θα είναι η συνεννόηση, οι οξύθυμοι χαρακτήρες θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια να μιλήσουν με ηρεμία και να αποφύγουν τις λεκτικές κόντρες. Οι ανυπόμονοι χαρακτήρες θα πρέπει να συντονίσουν τις ενέργειές τους, οι βιαστικές αποφάσεις δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στον συντονισμό, η σκέψη θα είναι αντικειμενική. Ενισχύεται η αποφασιστικότητα, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν το έναυσμα για αλλαγή και βελτίωση κυρίως σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ευνοούνται οι συνεργασίες, οι επαφές θα είναι δημιουργικές.

Για αναλυτικές προβλέψεις, για όλα τα ζώδια, πατήστε ΕΔΩ

bestseller
vivliopoleio
stamataki
coavacafe