Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, διαύγεια, έμπνευση, διαίσθηση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν ανασφάλεια ή ένταση.

Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν, έκταση θα έχει η πνευματικότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες φιλικές κοινωνικές και αισθηματικές, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες και απελευθερωμένες. Θα ακουστούν φιλοφρονήσεις ίσως και εξομολογητικά λόγια που θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα, συναισθηματική ισορροπία, εξασφάλιση και κατοχύρωση. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στην ανασφάλεια τους, θα πρέπει να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις. Κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των δεσμών.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικά πρόσωπα, θα επαναξιολογηθούν παλιές σχέσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki