Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο πέφτουν οι ρυθμοί της καθημερινότητας, τα γεγονότα δεν θα έχουν ταχύτητα, στις αποφάσεις απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος, οι πιέσεις δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Έμφαση θα δοθεί στην ψυχαγωγία, στην συναισθηματική ηρεμία και στην ξεκούραση, στις αγχωτικές καταστάσεις ενδεχομένως να υπάρξει αναβλητικότητα.

Στον αισθηματικό τομέα οι γνωριμίες και οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν σε ένα πιο σταθερό επίπεδο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εξασφάλιση και κατοχύρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο τα βήματα θα είναι αργά, θα αναζητηθεί πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επιδιώξεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να υπάρξει άγχος και εσωτερική πίεση, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους ανασφάλειες και φοβίες που θα δημιουργήσουν ενδοιασμούς. Καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις απογοητευτικές σκέψεις και στα σκοτεινά σενάρια, τα συμβάντα θα απαιτούν αισιοδοξία και δυναμικότητα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία είναι μία θετική όψη φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές επαφές για συναναστροφές και για νέες γνωριμίες. Στον επαγγελματικό τομέα φεύγουν τα εμπόδια, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα και να υλοποιηθούν οι βλέψεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki