Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, οι διαθέσεις θα είναι απελευθερωμένες, στις ενέργειες θα υπάρχει αυθορμητισμός. Στον επαγγελματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση και άνοδο, καινούργιες ιδέες και προτάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει η δυνατότητα για μία νέα αρχή.

Όσοι αναζητούν εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν τις προσπάθειές τους, θα έχουν την ευκαιρία να βρούνε κάτι καινούργιο που θα τους ενθουσιάσει. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και απελευθερωμένες, θα δοθεί η ευκαιρία για έναρξη νέας γνωριμίας και νέας σχέσης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα δεν θα λείψουν τα ευχάριστα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις. Στις συζητήσεις θα ακουστούν ξεκάθαρα λόγια, φεύγει η αμφιβολία, θα επανέλθει η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, κατατοπιστικές θα είναι οι πληροφορίες θα δώσουν το έναυσμα για άμεσες επιδιώξεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνομιλίες διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki