Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν για θέματα επαγγελματικά και εργασιακά. Έμφαση θα δοθεί στις εργασιακές υποθέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση, η ανησυχία και το άγχος θα δώσουν την ώθηση για δραστηριοποίηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, τα ρίσκα θα είναι σκεπτόμενα.

Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για νέα άλματα, για καινούργιες συνεργασίες, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και σε πρακτικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής δέσμευσης.

Ο Άρης κάνει την εμφάνισή του στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Ιανουαρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για δραστηριοποίηση. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, η ζωτικότητα θα δώσει την ώθηση για αποδράσεις και περιπέτειες.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες και στην ανυπομονησία, τα βήματα θα πρέπει να είναι συγκροτημένα και μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, στις επαφές θα υπάρχει άνεση και αυθορμητισμός.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο φέρνει τυχερά συμβάντα, φεύγουν οι δυσκολίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις και διεκδικήσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki