Ο Άρης κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Μαρτίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αποφασιστικές ενέργειες, μεθοδικές επιδιώξεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και προαγωγή, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν τις ευκαιρίες και να δώσουν μία ουσιαστική ώθηση στην καριέρα τους.

Δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσοχή στις υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συνετές και οριοθετημένες. Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές αποφάσεις θα παρθούν, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν από κοινού απόφαση σχετικά με το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό τα χαρακτηριστικά θα είναι συγκατάβαση, διπλωματία, αλλά και αναποφασιστικότητα. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις φιλικές οικογενειακές και επαγγελματικές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία, εξασφάλιση και κατοχύρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, στις συζητήσεις οι διαθέσεις θα είναι ειρηνικές, φεύγει η αντίδραση και το έντονο πείσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην οργάνωση και στον συντονισμό, πειθαρχημένες θα είναι οι συμπεριφορές. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια και οι αντίξοες συνθήκες.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ