Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, δυσκολίες θα υπάρξουν σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, σε συνεργασίες, καθώς επίσης και σε εργασιακές σχέσεις. Τα εμπόδια ενδεχομένως να δημιουργήσουν σκέψεις απογοητευτικές, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην άρνηση, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, προσοχή στην υπεραισιοδοξία, σε ζητήματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά και τα βήματα οργανωμένα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, τόσο σε θέματα εργασιακά όσο και σε προσωπικά στις συζητήσεις θα είναι απαραίτητη η αυτοσυγκράτηση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις.

leuki

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της διαίσθησης, αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, τα τσακωμένα ζευγάρια θα μπορέσουν να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες.

Η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν αλλαγές, αναστατώσεις, ίσως και αρνητικές εκπλήξεις.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες και συγκέντρωση στους στόχους.

Διαβάστε προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

bestseller
stamataki
vivliopoleio