Ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέες γνωριμίες αισθηματικής φύσης, στις συζητήσεις θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα βοηθήσουν στην τόνωση της ψυχολογίας.

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά και να λύσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν, η ειλικρίνεια θα βοηθήσει να γίνουν άμεσα ξεκαθαρίσματα και να παρθούν αποφάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν με καινούργια πρόσωπα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

dianastore
leuki

Σε θέματα οικονομικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα, ωστόσο τα ρίσκα και οι στόχοι θα πρέπει να είναι εφικτοί. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι αγορές δεν θα πρέπει να είναι άσκοπες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην αποταμίευση καθώς και στις ευκαιρίες επένδυσης, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι προνοητικός.

Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει να γίνει η σκέψη αντικειμενική, θα υπάρξει δυνατότητα να στρωθεί το έδαφος για βελτίωση. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διεκπεραίωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ψυχολογική και συναισθηματική τόνωση. Αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν αναπάντεχες προτάσεις που θα βοηθήσουν στην εσωτερική ανανέωση.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

stamataki
vivliopoleio
bestseller
coavacafe