Το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείς έντονη θα κάνει τη διαίσθηση, ενισχυμένο θα είναι το ένστικτο. Έκταση θα δοθεί στη φαντασία, ωστόσο προσοχή στις ονειροπολήσεις, ενδεχομένως κάποιοι να νιώσουν την ανάγκη να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να παγιδευτούν σε φαντασιώσεις. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τον τρόπο σκέψης τους, καλό θα είναι να αποφύγουν την προσκόλληση στα αρνητικά γεγονότα και στις παλιές απογοητεύσεις.

Δυσκολία θα υπάρξει στη συγκέντρωση, για κάποιους θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν να εστιάσουν και να πάρουν αποφάσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες ή συνεργασίες η σκέψη θα πρέπει είναι συνετή, προσοχή στις αυταπάτες και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Οι προσδοκίες θα πρέπει να στηρίζονται σε μία ρεαλιστική βάση, απαραίτητο θα είναι η σκέψη να είναι σφαιρική και αντικειμενική.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Τοξότη με τη Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθείς, ενδεχομένως να υπάρξει εσωτερική σύγχυση, ίσως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα. Αμφιβολίες και αμφισβητήσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι ονειροπολήσεις δεν θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα με τον σωστό τρόπο. Δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφύγουν στην καθυστέρηση και στην αναβολή, ενδεχομένως να υπάρξει αδυναμία για άμεσες δραστικές πράξεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα βοηθήσουν στην τακτοποίηση και στην διεκπεραίωση. Αρκετά στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθούν λύσεις ή να αναδομηθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο αισιόδοξη θα κάνει τη διάθεση, οι ενέργειες θα είναι απελευθερωμένες, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις.

https://youtu.be/JRhal6ljaYo

Πηγή: e-zwdia.gr