Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Κυριαρχεί το πάθος και η ανάγκη για κατάκτηση, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Στα ζευγάρια το κλίμα ενδεχομένως να είναι κάπως φορτισμένο, οι εκδηλώσεις θα είναι έντονες, προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι κτητικοί και παθιασμένοι χαρακτήρες.

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης, έντονη θα είναι η ανάγκη για διεκδίκηση και ανταγωνισμό, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές.

leuki

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Θα υπάρξει ανάγκη για ανανέωση για επικοινωνία και για ποικιλία. Στον αισθηματικό τομέα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα δώσουν ώθηση στις επαφές.

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες, ενώ θα υπάρξει δυνατότητα βελτίωσης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή θα βοηθήσει να υπάρξουν ισορροπημένες επαφές, στις συνομιλίες εφικτή θα είναι η συνεννόηση.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ΕΔΩ

stamataki
bestseller
vivliopoleio