Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα χρειαστεί μεθοδική σκέψη, πρακτικότητα και άμεση διεκπεραίωση. Προσοχή στο άγχος, στην εσωτερική ανησυχία και στη συναισθηματική ένταση. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να διατηρήσουν την ισορροπία τους, απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις αρνητικές ή απογοητευτικές σκέψεις.

Θα υπάρξουν άμεσα δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. Αντικειμενική θα είναι η σκέψη, ο ορθολογισμός θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα. Ο εγωκεντρισμός θα ωθήσει σε εγωιστικές ενέργειες, που θα πυροδοτήσουν τις αντιδράσεις. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους τσακωμούς, την προσκόλληση, την αμφιβολία και τις ζήλιες.

Σε ζητήματα οικονομικής και εργασιακής φύσης, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να υπερισχύσουν με τρόπο υπεροπτικό, δεν θα λείψουν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ίσως να δημιουργηθούν προβλήματα στις συναδελφικές σχέσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η έντονη αντιπαράθεση. Αν δημιουργηθούν ρήξεις, θα έχουν επίπτωση και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ