Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και διάθεση για συναναστροφές. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στο φλερτ και στις κοινωνικές επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, προώθηση, πωλήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, θα εκδηλωθεί προτίμηση στις χαλαρές επαφές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις, όρκους και υποσχέσεις. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, η πίεση δεν θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών, οι συνομιλίες και οι επαφές θα έχουν έκταση και σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους. Οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές, προσοχή στις υπερβολές και στην υπεραισιοδοξία. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για ανάληψη πρωτοβουλιών. Ενδεχομένως η κρίση να μην είναι σωστή, αναγκαίο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες.

Στις συζητήσεις θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και ειλικρίνεια, τα μπερδεμένα λόγια θα δημιουργήσουν κενά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές. Προσοχή στις αντιδράσεις και στις σπασμωδικές ενέργειες, θα χρειαστεί οργάνωση και συντονισμό.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ