Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, θάρρος, γενναιοδωρία, έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για διασκέδαση ψυχαγωγία και ψυχολογική χαλάρωση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, οι κοινωνικές επαφές θα είναι ανανεωτικές, όσοι βάλουν στόχο να εντυπωσιάσουν θα καταφέρουν να επιμεληθούν την εμφάνισή τους και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι αποφασιστικές ενέργειες και οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Οι ηγετικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν δεν θα πρέπει να είναι επιβλητικός ή εριστικός.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, απελευθερωμένες, θα υπάρχει αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Με άμεσο τρόπο θα αξιοποιηθούν τα ανοίγματα και οι καινούργιες ευκαιρίες τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αισθηματικές προσεγγίσεις. Για τους ανεξάρτητους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν και να καθοδηγηθούν.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο και στο τετράγωνο της με τον Ουρανό, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της προσαρμογής, η διάθεση για εναντίωση δεν θα πρέπει να υπερβεί τα όρια.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki