Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα πλάνα, οι μεθοδικές ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο και βελτίωση, ωστόσο η θετική κατάληξη θα απαιτεί συντονισμό και αμεσότητα. Θα υπάρχει δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις επαγγελματικές ή οικονομικές.

Στον αισθηματικό τομέα, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συνεννοηθούν και να πάρουν από κοινού αποφάσεις. Οι κλειστοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν την εσωστρέφεια. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα υγείας, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσουν προγράμματα εκγύμνασης ή υγιεινής διατροφής.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία. Οι διαθέσεις θα είναι πρόσχαρες, με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογητικά λόγια. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να ακουστούν καινούργιες ιδέες, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις και οι επιδιώξεις, φεύγει η διστακτικότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις και οι ωραιοποιήσεις.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ