Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, στις κοινωνικές επαφές. Προσοχή την ανυπομονησία, στην περιέργεια και στην αναποφασιστικότητα. Οι χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται δεν θα είναι σε θέση να σταθεροποιηθούν και να συγκεντρωθούν στις αρχικές τους επιλογές.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επιδιώξεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, όχι μόνο σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και σε αισθηματικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, ίσως να υπάρξουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και οριστικοποιήσεις. Απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Σε ψυχολογικό και αισθηματικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα, με δυσκολία θα υπάρξει ισορροπία. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες σχέσεις, καλό θα είναι να αποφευχθεί η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση. Τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να στηρίζονται μόνο στις ενδείξεις ή στις αρχικές εντυπώσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki