Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, επικοινωνία, αισιοδοξία. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές που θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών. Στον επαγγελματικό τομέα όσοι αναζητούν χορηγούς θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν με τα κατάλληλα πρόσωπα.

Σε θέματα αισθηματικής φύσης οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, οι επαφές γρήγορα θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για δεσμεύσεις, θα εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές. Οι σχέσεις ενδεχομένως να μείνουν σε ένα επιφανειακό επίπεδο.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι ενέργειες θα πρέπει να έχουν σύνεση και προνοητικότητα. Στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις αντιπαραθέσεις και στις πεισματικές αντιδράσεις, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να επιβληθούν. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν την απαιτητικότητα τους και την ανάγκη τους για καθοδήγηση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοσυγκράτηση, πειθαρχία, ορθολογισμός. Εργασιακά ζητήματα θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και να καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα, οι επιδιώξεις θα είναι οργανωμένες και όχι παρορμητικές.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ