Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη διάθεση. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ανάγκη για ξεκούραση και χαλαρότητα. Ωστόσο, αν υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιηθούν, καλό θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή και η καθυστέρηση.

Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, στις συζητήσεις τα λόγια θα δώσουν το άνοιγμα για ξεκαθαρίσματα. Στον αισθηματικό τομέα, προσοχή στη ζήλια και στην κτητικότητα. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν και να περάσουν ευχάριστα μόνο αν έχουν χαλαρή διάθεση. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να χαλιναγωγήσουν τις εσωτερικές τους τάσεις. Πεισματικές θα είναι οι αντιδράσεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ανάγκη για εναντίωση, αντικομφορμιστικές και αντισυμβατικές θα είναι οι διαθέσεις. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και διαφωνίες, οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι συγκρατημένες. Οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία είναι μία δύσκολη όψη, προσοχή στις υπερβολές και στην ανυπομονησία. Στον επαγγελματικό τομέα, οι σπασμωδικές ενέργειες δεν θα βγουν σε καλό, θα πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση και προνοητικότητα.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki