Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία, θα υπάρξει διάθεση για κοινωνικές επαφές, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυθορμητισμός, δοτικότητα, συμπόνια, συμπαράσταση. Έκταση θα έχει το συναίσθημα και η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα είναι σε θέση να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν.

Οι απογοητευμένοι και ευάλωτοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να εστιάσουν στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, φεύγει η απογοήτευση η άρνηση και ο πεσιμισμός. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, βελτιώνονται οι σχέσεις, οι επαφές θα είναι ανανεωτικές.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στη σύνοδο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικές υποθέσεις ή πρόσωπα από τα παλιά, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικές αναστατώσεις.

Τα απρόοπτα συμβάντα στην περίπτωση που είναι αγχωτικά θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με χαλαρότητα. Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στα μεγάλα ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις, οι πληροφορίες θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά, απαραίτητο θα είναι να μελετηθούν όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki