Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, η διαίσθηση θα είναι δυνατή, οι διαισθητικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να ψυχολογήσουν σωστά τις συμπεριφορές και τους χαρακτήρες. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να ολοκληρώσουν τα έργα τους.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι έντονες εκδηλώσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν λόγια εξομολογητικά που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στις ονειροπολήσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να χειριστούν κατάματα την πραγματικότητα.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη. Φέρνει αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, οι διαθέσεις θα είναι τολμηρές, ίσως να εκδηλωθεί ανάγκη για υπέρβαση και για απελευθέρωση. Οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσουν οι επαφές.

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, τα συμβάντα θα είναι τυχερά και θα βοηθήσουν στην άνοδο και στην βελτίωση. Στον εργασιακό χώρο ίσως να ακουστούν καινούργιες ιδέες, πρωτότυπος θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki