Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, θα υπάρξει διάθεση για κατάκτηση και αυτοπροβολή, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πιο προσωπική έκταση.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, κάποιοι δεν αποκλείεται να θελήσουν να αλλάξουν την εμφάνιση ή το στυλ τους, ίσως να υιοθετήσουν έναν διαφορετικό τρόπο συμπεριφοράς. Προσοχή στις υπερβολές στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, οριοθετημένες θα πρέπει να είναι οι εσωτερικές τάσεις.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο θα χρειαστεί αυτοπειθαρχία και εσωτερική ισορροπία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η ανυπομονησία, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, καλλιεργημένη θα πρέπει να είναι η υπομονή, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι νευρικές αντιδράσεις.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ίσως να φέρει απρόοπτα που θα ενισχύσουν το άγχος και την εσωτερική ανησυχία. Ενδεχομένως να υπάρξουν αρνητικά ξαφνιάσματα, καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, οι νευρικές και ανυπόμονες ενέργειες δεν θα έχουν θετική κατάληξη. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις, θα χρειαστεί υπομονή και συντονισμός.

Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ