Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια, ανάγκη για ποικιλία για περιπέτειες και για απεγκλωβισμό από τις δεσμεύσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να πάρουν οριστικές αποφάσεις, ανάγκη τους θα είναι να δώσουν χρόνο στα γεγονότα να τρενάρουν ή να αναβάλλουν.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές γνωριμίες, επαγγέλματα που στηρίζονται στην επικοινωνία και στις δημόσιες σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν. Στον αισθηματικό τομέα θα δοθεί η ευκαιρία για νέες γνωριμίες, ωστόσο δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές επαφές, οι πιεστικές καταστάσεις θα προκαλέσουν αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη είναι μία δύσκολη όψη, προσοχή στους εκνευρισμούς στις αντιπαραθέσεις και στις συγκρούσεις. Στο εργασιακό περιβάλλον καλό θα είναι να υπάρχει συγκαταβατική διάθεση, ελλοχεύει κίνδυνος οι ρήξεις να μεταβάλλουν τις σχέσεις δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να χαλιναγωγήσουν την ορμητικότητα τους, καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση σε θυμούς και πεισματικές ή ανταγωνιστικές διαθέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην εσωτερική εξισορρόπηση. Οι σκέψεις θα είναι ολοκληρωμένες και συνετές γεγονός που θα βοηθήσει στην εσωτερική χαλιναγώγηση, προσγειωμένες θα είναι οι επιδιώξεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ

stamataki