bestseller
coavacafe
arxontikon
vivliopoleio
pennygiannakopoulou

Κριός

Έχετε τακτοποιήσει τα μικρά και τα μεγάλα πράγματα στη ζωή σας, Κριέ. Επομένως ίσως να ήρθε ο καιρός να αποφασίσετε: Ποιο είναι το πρώτο – και πιο έξυπνο βήμα, για να φτάσετε την καριέρα των πιο τρελών ονείρων σας; Από την είσοδο του επεκτατικού Δία στον τομέα σας της επιτυχίας τον Δεκέμβριο του 2019, είστε πρόθυμοι για ρίσκα στο όνομα της επαγγελματικής ικανοποίησης. Ωστόσο, αυτός ο φιλόδοξος ρυθμός μπορεί να μειώθηκε στα μέσα Μαΐου που ο Δίας γύρισε ανάδρομος.

dianastore
leuki

Ταύρος

Τα μακρινά μέρη σας καλούν, από τότε που ο Δίας της εύνοιας πέρασε στον Αιγόκερω και τη ζώνη σας των ταξιδιών στις 2 Δεκεμβρίου. Η στροφή του σε ανάδρομο στις 14 Μαΐου – μαζί με την πανδημία, καθυστερεί τα σχέδιά σας για εξερεύνηση μιας νέας γωνιάς του κόσμου ή επέκταση των πρωτοβουλιών σας. Το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει ορθόδρομος και ενεργοποιεί ξανά την περιπλάνησή σας, στον ένατο οίκο σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Εξερευνήστε τρόπους για να ταξιδέψετε με ασφάλεια. Θέστε τα σχέδια επέκτασής σας σε κίνηση με την εγγραφή σε ένα μάθημα, γράφοντας ένα βιβλίο ή προχωρώντας μια επιχειρηματική προσπάθεια.

Δίδυμοι

Ο Δίας διανύει ανάδρομος τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας από τις 14 Μαΐου. Η δύναμη της ελκυστικότητάς σας μπορεί να έχει μειωθεί – αλλά δεν έχει εξαφανιστεί… Και αν δεν τα πάτε καλά τελικά με κάποιον, έτσι είναι η ζωή. Από το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία, αποκαθιστά το γόητρό σας και γίνεστε απλά ακαταμάχητοι! Η επιρροή του μπορεί να εμφανίσει θαυμαστές από όλες τις γωνιές και τα πολιτιστικά υπόβαθρα, από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου. Είστε σε σχέση; Οργανώστε μια μικρή απόδραση ή ένα καινούργιο όραμα για τη σχέση σας!

Καρκίνος

Το μέλλον μιας συγκεκριμένης σχέσης γίνεται όλο και πιο φωτεινό και μπορεί να υπάρξει συνολική ανάκαμψη τις επόμενες μέρες. Ευχαριστήστε τον ενθουσιώδη Δία για αυτή την εξέλιξη: Το Σάββατο λήγει την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του και πορεύεται ορθόδρομος στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Εάν διστάζετε να δεσμευτείτε, αυτή η περίοδος βάζει στην άκρη τις αμφιβολίες για να πάρετε το ρίσκο. Το «δύο» θα είναι ο μαγικός σας αριθμός από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου, τόσο στον ρομαντισμό όσο και τα χρηματοοικονομικά σας. Πριν το τέλος της χρονιάς, μπορεί να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να υπογράψετε μια πολύ κερδοφόρα επιχειρηματική συμφωνία!

Λέων

Οι πλανήτες κάνουν πρόποση στην υγεία σας αυτό το Σάββατο: Ο αλαζονικός Δίας ξυπνά από την ανάδρομη πορεία τεσσάρων μηνών και ζητά να αγαπήσετε το σώμα σας! Εάν έχετε αμελήσει την ευεξία σας, μην χάνετε χρόνο μετρώντας τα παγωτά που φάγατε και τις πεζοπορίες που δεν πήγατε. Ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό τον οίκο σας έως τις 19 Δεκεμβρίου, προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για να ανακτήσετε τη φόρμα σας. Μην αγνοείτε τους ενοχλητικούς πόνους που αισθάνεστε κατά καιρούς. Οργανώστε τις απαραίτητες θεραπείες σώματος, βάλτε υπενθύμιση στο κινητό σας για την εξάσκηση της εβδομάδας!

Παρθένος

Το Σάββατο, ο Δίας της διεύρυνσης λήγει την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του στον πέμπτο οίκο σας της φήμης, της γοητείας και του ρομαντισμού. Οι χαμηλοί τόνοι που ακολουθείτε από τις 14 Μαΐου, σύντομα θα αποκτήσουν κοινωνικό ρυθμό. Αγκαλιάστε τη φήμη, αφήστε τον Δία να βοηθήσει να ανορθώσετε το όνομά σας μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Μια ρομαντική αναγέννηση είναι επίσης στα αστέρια: Μπορεί να αφορά μια διαπολιτισμική σύνδεση ή επανένωση με έναν εραστή που ζει σε άλλη περιοχή. Έχετε ήδη σχέση; Ζωντανέψτε τις κοινές σας φαντασιώσεις, αφιερώνοντας χρόνο σε στιγμές πάθους και συμμετοχή σε ένα σημαντικό ζήτημα!

Ζυγός

Το Σάββατο, ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή του στον οικιακό τομέα σας. Εάν γίνατε λίγο μοναχικοί από τις 14 Μαΐου, δεν αποτελεί έκπληξη. Αλλά τώρα θα αρχίσετε να επανασυνδέεστε με φίλους ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να δείτε αγαπημένους σας. Ορισμένοι Ζυγοί μπορεί να κάνουν και το μεγάλο βήμα να αγοράσουν ένα ακίνητο, σε ένα μέρος που αντανακλά τα εμπνευσμένα ταξίδια τους. Ο Δίας ανανεώνει αυτό το μέρος του χάρτη σας έως τις 19 Δεκεμβρίου. Είναι ιδανική στιγμή για την αγορά σπιτιού, μια ανακαίνιση ή την εξασφάλιση ενός άνετου οικονομικού μέλλοντος μέσω προσεκτικών επενδύσεων!

Σκορπιός

Η απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, έρχεται το Σάββατο: Ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο σας των συνεργασιών και επικοινωνιών. Κάποιος πιθανός «σύμμαχος» θα εμφανιστεί έτοιμος να συνεργαστείτε – ή ίσως να επιστρέψει ένα ταίρι που αποχώρησε γύρω στις 14 Μαΐου. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε ότι θα είστε για πάντα μαζί, ας δοκιμάσετε πως θα τα πάτε σε ένα κοινό έργο. Έτσι θα επεξεργαστείτε τις ιδιοτροπίες σας και να δείτε πώς κυλούν οι συνέργειες. Με τον επιχειρηματικό Δία στο προσκήνιο, είναι εξαιρετική στιγμή για να συνεργαστείτε με ανθρώπους της περιοχής σας για να συγκεντρώσετε νέους πελάτες. Για κάποιους Σκορπιούς, μπορεί να είναι έναυσμα να εξερευνήσουν νέες γειτονιές όπου θα βρουν σπίτι για το 2021!

Τοξότης

Από το Σάββατο, ο Δίας της εύνοιας προωθεί τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος! Λήγει την τετράμηνη αναδρομή του και θα φέρει μεγαλύτερα κέρδη, από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου. Ίσως δυσκολευτήκατε να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας θέματα από τις 14 Μαΐου, εξαιτίας εμποδίων αλλά και του Κορωνοϊού. Αλλά η επιβράδυνση σας έδωσε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Στο εξής είναι ασφαλές να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα: Να ζητήσετε αύξηση, να διεκδικήσετε μια νέα θέση ή να προωθήσετε μια νέα προσφορά. Υπό την αυτόνομη επιρροή του Δία, ορισμένοι Τοξότες ίσως προτιμήσουν να δουλέψουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες… Είτε να αναλάβουν μια θέση ανεξάρτητου συνεργάτη για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Αιγόκερως

Το Σάββατο συνεχίστε να βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας! Ο Δίας της εύνοιας διευρύνει τους ορίζοντές σας, αφότου πέρασε στο ζώδιό σας στις 2 Δεκεμβρίου 2019… Τόσο, που ίσως ξεπεράσατε τον εαυτό σας με την προοπτική να κάνετε πολλές αλλαγές ταυτόχρονα. Από τις 14 Μαΐου, η ανάδρομη πορεία του Δία σας έδωσε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε και να επεξεργαστείτε αυτή την επιτάχυνση. Από σήμερα που επιστρέφει ορθόδρομος στα εδάφη σας, θα βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Κάντε τα επικά άλματα που σας φάνταζαν πολύ επικίνδυνα νωρίτερα φέτος. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, το σύμπαν σας προσέχει!

Υδροχόος

Το Σάββατο μπορείτε να κάνετε την θεραπεία προτεραιότητά σας: Ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή του στον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας! Μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν θεραπευτή που θα αλλάξει τη ζωή σας ή σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ολόκληρου του σώματος. Ο στόχος είναι να απελευθερωθείτε από το φορτίο που κουβαλάτε μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο στη φύση, πάρτε τις άδειες που χρειάζεστε. Δεν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Υδροχόο… Μια ουράνια επιστροφή, που θα σας επαναφέρει στη δράση και θα προχωρήσετε σε ένα φιλόδοξο νέο μονοπάτι!

Ιχθύες

Οι παλιοί φίλοι είναι το στήριγμά σας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, χάρη στον ανάδρομο Δία στον ενδέκατο οίκο σας της συντροφικότητας. Αν και η νοσταλγία των συγκεντρώσεών σας είναι έντονη, ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω – και για τέσσερις ακόμη μήνες θα ενθουσιαστείτε με καινούργια άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Εξερευνήστε διαφορετικά μέρη, ακόμα κι αν νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό στην αρχή. Αν δημιουργήσατε μια υπέροχη παρέα πέρυσι, χάσατε την επαφή στις αρχές Απριλίου. Αναλάβετε να την επανασυνδέσετε μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου!

Πηγή: astro-live.gr