bestseller
coavacafe
vivliopoleio
pennygiannakopoulou
arxontikon

Με Σελήνη στον Υδροχόο, σίγουρα οι τυχεροί της ημέρας είναι Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι! Όμως, όλοι σίγουρα είναι πιο ανθρωπιστές, πιο ανοιχτόμυαλοι και πανέτοιμοι για αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε. Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στη ζωή σου. Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό. Οι φίλοι είναι δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σ’ εσένα, με λόγια, αλλά και πράξεις. Να ακούς τις συμβουλές τους, χωρίς δισταγμό.

leuki
dianastore

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρω σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα. Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και οι σοφές και προσεκτικές σου απαντήσεις και αποκρίσεις, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε ανταγωνιστές και αντιπάλους. Καταφέρνεις όμως και έχεις εσύ το “πάνω χέρι” στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δείχνεις με ποικίλους τρόπους τι και πόσα αξίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες σε δράση και πράξη. Αυτή η διάθεσή σου εξυπηρετεί απόλυτα την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου. Αν μετριάσεις βιασύνη και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθη, θα καταφέρεις να έχεις θετικότητα κι εύνοια σε επαφές, αλλά και μετακινήσεις. Είσαι αισιόδοξος, κεφάτος, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς κύκλους σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου. Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης. Απόφυγε συναισθηματικές εκδηλώσεις πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα από τα οποία είχες απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, πιθανόν να σε απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα και να χρειαστεί να πάρεις ορισμένες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές, όμως καταφέρνεις σήμερα να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες. Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Ο περίγυρός σου θα επιδιώξει σίγουρα επικοινωνία μαζί σου, αφού όλοι βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και στη βοήθεια που τους προσφέρεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα έχεις ανάγκη και σε χαροποιεί. Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Η αγάπη των γύρω σου θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος. Η διάθεση αυτή σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου. Ένα θέμα ή μία εξέλιξη θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, είτε θετική είτε αρνητική. Όπως και να ’χει, θα βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα. Ενδυναμώνεις την κοινωνική ζωή σου, εμπλουτίζεις τον περίγυρο σου με νέα πρόσωπα κι ευχάριστες παρέες και νιώθεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφευχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στη διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον και τη δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια. Θα καταφέρεις, μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσόντων σου και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου. Διεκδίκησε χωρίς βιασύνες τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που αξίζεις και όντως σου ανήκει. Απόφυγε μόνο την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είσαι στα καλύτερα σου. Σε διακρίνουν τόλμη, δυναμικότητα, θάρρος, ενθουσιασμός, ενέργεια και κέφι. Μην κολλάς λοιπόν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροκαυγάδες που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας και εκμεταλλεύσου την τύχη σου. Μία από τις ευκαιρίες της ημέρας είναι σαφώς η δυνατότητα που σου δίνει να πραγματοποιήσεις ευχάριστες εξόδους ή ακόμα και ένα ταξιδάκι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση. Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις που θα προκύψουν, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες. Για να τις εκπληρώσεις, κινήσου παρασκηνιακά και φρόντισε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου και τα σχέδια σου.

Πηγή: Oroskopos.gr