vivliopoleio
arxontikon
bestseller
pennygiannakopoulou
coavacafe

Τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, που θα φέρει οικονομικά επιτεύγματα και μεγάλα πάθη ερωτικά, ακόμα κι από το παρελθόν. Προσοχή μόνο στο τετράγωνο Άρη-Κρόνου, που θα φέρει μεγάλες ρήξεις, σκληρότητα και εγωισμό.

Κριός

Σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο τη ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντός σου. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από κοινωνικές επαφές, δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας. Προσοχή μόνο στην τάση σου για ρήξεις και καυγάδες, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

dianastore
leuki

Ταύρος

Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα. Θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις. Προσοχή μόνο στην τάση σου για ψυχολογικές μεταπτώσεις, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από εσένα, ιδίως όσον αφορά σε κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη. Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα έρχονται απανωτές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς. Προσοχή μόνο στην τάση σου για καυγάδες με φίλους, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Καρκίνος

Σήμερα σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και εξελίξεις της ημέρας. Με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς. Προσοχή μόνο στην τάση σου για λάθος συμπεριφορές που σε εκθέτουν, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Λέων

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός. Μπορείς να πετύχεις τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές. Προσοχή μόνο στην τάση σου για απροσεξίες στις μετακινήσεις σου, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Παρθένος

Σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα τη διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και τη σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη σε σώζει, τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες. Προσοχή μόνο στην τάση σου για καχυποψία και νεύρα, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Ζυγός

Σήμερα όλα βελτιώνονται κι έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές που θες καιρό τώρα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη. Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους. Προσοχή μόνο στην τάση σου για ρήξεις σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Σκορπιός

Σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στη ζωή σου. Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν. Προσοχή μόνο στην τάση σου για λάθη στην καθημερινότητα, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Τοξότης

Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, οφείλεις να αρπάξεις σήμερα τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους. Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού ή διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση. Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση και απαιτήσεις, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα. Μία αποκάλυψη σε βοηθά να πάρεις τώρα τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σου πρόοδο και υπόσταση. Προσοχή μόνο στην τάση σου για ρήξεις στον χώρο της οικογένειας, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Υδροχόος

Το ωφέλιμο για σένα τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες και επαφές. Θα έχεις σήμερα βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις, συναναστροφές και ειδήσεις, ενώ οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης. Προσοχή μόνο στα επικοινωνιακά λάθη, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Ιχθύες

Σήμερα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-ανάδρομου Άρη, αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες με αρκετή άνεση. Προσοχή μόνο στην τάση σου για κτητικότητα και απαιτήσεις, λόγω του τετραγώνου ανάδρομου Άρη-Κρόνου.

Πηγή: Oroskopos.gr