Ο Ερμής σήμερα σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Θα πρέπει να αναμένουμε εντάσεις, δυσάρεστα γεγονότα, ρήξεις και δυσκολίες. Κρατάμε την ψυχραιμία μας και επιστρατεύουμε λογική.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής. Όπως και να ’χει πάντως, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές. Προτίμησε μετά από λίγες μέρες να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου, ώστε να πετύχεις σίγουρα προσωπικούς στόχους και σκοπούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου. Οφείλεις να κάνεις τώρα ώριμες και εποικοδομητικές κινήσεις, ώστε οι υποχρεώσεις και οι δουλειές σου να διεκπεραιωθούν. Κόψε κάποιες κακές συνήθειες και περιόρισε λάθη, που σε ωθεί να κάνεις το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, και ίσως κλονίσουν την διεκδίκηση των στόχων σου, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί η μέρα να έχει καλοπέραση, ψυχαγωγία και διασκεδάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός. Μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου. Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε γκάφες. Μην ξεχνάς, τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρα όχι η τύχη που έχεις τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως σήμερα κλονιστούν σοβαρά κάποιες συγγενικές σχέσεις, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, ώστε να μην δημιουργείς ρήξεις και σημαντικά προβλήματα, από το πουθενά. Παρέμεινε λογικός και ήρεμος.

ΛΕΩΝ

Λόγω του σημερινού τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, πιθανώς να κλονιστούν με ποικίλους τρόπους οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά ενδιαφέρουσες. Επίσης πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε την τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνες. Διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλεις να προστατέψεις όλα τα καλά που σου έχει δώσει το σύμπαν τον τελευταίο καιρό, με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στη ζωή σου. Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έχει δοθεί έως τώρα, μένοντας όμως οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στη ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός και ανανεωμένος συναισθηματικός. Δυστυχώς, κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα φιλικό τομέα. Μην ξεχνάς πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια, για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και τα όνειρά σου. Για τον λόγο αυτόν, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, προκαλώντας ρήξεις και έντονες διαφωνίες από το πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές. Φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητισμούς. Μην ξεχνάς, όσο περισσότερο προσπαθείς, τόσο πιο πολύ ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου. Πρόσεχε πολύ την τάση σου για επιπολαιότητα και βιασύνη σε μηνύματα, συζητήσεις και τηλεφωνήματα. Επιπλέον, προσοχή χρειάζεται η οδήγησή σου, αφού τείνεις να είσαι λίγο περισσότερο απρόσεκτος τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα κάποιες έμμονες ιδέες εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό. Δυστυχώς, η διορατικότητα και η πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, δεν σε βοηθούν για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, πες “ναι” στην οξυδέρκεια, αλλά “όχι” στην καχυποψία ή την σκληράδα απέναντι στους άλλους.

Πηγή: Oroskopos.gr