pennygiannakopoulou
vivliopoleio
bestseller
arxontikon
coavacafe

Σήμερα, τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη, η Σελήνη στους Ιχθύες εντείνει την ευαισθησία μας, αλλά και τη διαίσθηση μας. Τα πιο τυχερά ζώδια είναι σαφώς της Γης και του Νερού.

Κριός

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό ψυχικό καταφύγιό σου. Δώσε σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα συναισθηματικά ή ψυχολογικά σου διλήμματα και ανασφάλειες και γενικά κινήσου παρασκηνιακά για τους στόχους σου.

dianastore
leuki

Ταύρος

Σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκεις. Τα επικείμενα γεγονότα και εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να δεθείς πολύ με τους φίλους σου, αλλά ίσως παρουσιάσεις υπερευαισθησία για τον τρόπο με τον οποίο σου συμπεριφέρονται και πιθανόν να γίνεις λίγο παραπονιάρης. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα μαζί τους, βγείτε έξω, μιλήστε και μην ψάχνεις αφορμές, από εκεί που δεν υπάρχουν, για ανόητες παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη των άλλων και η κατάσταση στον οικογενειακό τομέα. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του ισχυρού στην οικογένεια, ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια προβλήματα που τώρα προέκυψαν. Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται και κερδίζεις τον σεβασμό.

Καρκίνος

Σήμερα να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις, με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση, τη ζωή. Καταφέρνεις, με τη βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και εποικοδομητικές συναντήσεις. Στηρίζεσαι και επηρεάζεσαι έντονα από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει στο να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου.

Λέων

Η ιδιαίτερα έντονη συναισθηματική σου φύση είναι αυτή που θα σου δώσει τις λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, σε συνδυασμό φυσικά με τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν, τις εμπειρίες σου και την εξαιρετικά ισχυρή διαίσθηση σου. Καταφέρνεις, με τη γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα.

Παρθένος

Σήμερα θα καταφέρεις μέσα από επαφές, αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Διεκδικείς με κάθε τρόπο και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις επαφές που έχεις με τους άλλους ανθρώπους κι ευτυχώς οι καλοί και προσαρμοστικοί τρόποι σου σε βοηθούν σε αυτή σου την προσπάθεια.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς. Η τάση σου αυτή θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, παρόλο που οι πράξεις σου χαρακτηρίζονται από ανιδιοτέλεια. Καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου, ανανεώνεσαι και αποφασίζεις να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για εσένα και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο. Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό σήμερα, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικά θέματα, εξόδους, ψυχαγωγία, θέματα που αφορούν παιδιά, διακόσμηση, καλλωπισμό και δημιουργικές επιτυχίες. Είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους κοινωνικούς σου κύκλους, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το.

Τοξότης

Σήμερα θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, αυτόν που τόσο πολύ αγαπάμε. Ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένεια και καταφέρνεις και εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, που είναι τόσο σημαντικές για εσένα. Γενικά, η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους θα γίνει πιο ισχυρή και αυτό θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Μπορεί ωστόσο μερικές φορές να είσαι αρκετά ευάλωτος, ευαίσθητος και να καταβάλλεσαι από ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη. Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται και οι επαφές σου, με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται. Γεγονότα και συγκυρίες ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και μαθαίνεις νέα που σε χαροποιούν. Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές εξόδους, επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις και συμφωνίες.

Υδροχόος

Σήμερα θα ασχοληθείς με την προστασία και τη διατήρηση των κεκτημένων σου, αλλά και των προσωπικών αξιών σου. Συγκεκριμένα, ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά, αλλά δεδομένου ότι δένεσαι πολύ με αυτά που σου ανήκουν, δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα. Επίσης θα διεκδικήσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση ξανά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις.

Ιχθύες

Σήμερα, η Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και τη διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Προσοχή μόνο σε στιγμές μέσα στην ημέρα που θα σε πιάσει μία αδικαιολόγητη και υπερβολική συναισθηματική ανασφάλεια, η οποία ενδεχομένως να σε ρίξει ψυχολογικά.

Πηγή: Oroskopos.gr