pennygiannakopoulou
arxontikon
vivliopoleio
paidikoiorizontes
bestseller

Σήμερα ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία και αναμένονται πολλές υπερβολές. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα τις επόμενες ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Λόγω της Νέας Σελήνης στην Παρθένο, που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να οργανώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Διαχειρίζεσαι πολύ καλύτερα τον χρόνο σου και ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς σε όλες τις υποχρεώσεις σου. Καλό θα είναι επίσης, τη σημερινή ημέρα, να ασχοληθείς περισσότερο με την σωματική σου κατάσταση, να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να εντάξεις στη ζωή σου την γυμναστική και την άσκηση.

dianastore
leuki

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα γιορτάζεις, στην κυριολεξία. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και τη λάμψη σου, να χορτάσεις τον θαυμασμό των άλλων, αφού θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία η ενασχόληση με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα συσφιχτούν πολύ. Μάλιστα, ορισμένες συγγενικές προβληματικές σχέσεις θα εξομαλυνθούν αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου σου δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις ένα νέο δρόμο στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες. Κάνεις συλλογή από γνώσεις, προβάλλεις τις δεξιότητές σου και επικοινωνείς καλύτερα, με φίλους, γνωστούς, αδέρφια και γείτονες. Μία σου λέξη και γίνεται σαφώς πιο ευχάριστη η καθημερινότητά σου. Εκμεταλλεύσου το!

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα σε εξυπηρετήσει πάρα πολύ, αφού θα καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής. Ξέρεις ποιος είσαι και τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται. Μπορεί να είσαι κάπως απόλυτος στις απόψεις σου, ωστόσο οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, για να επιτύχεις να τις “περάσεις” και στους άλλους και να τους πείσεις για αυτό που ουσιαστικά θες και χρειάζεσαι. Γενικά, δεν είναι καλή μέρα για βιασύνες και παρορμητισμούς, αφού η εύνοια θα φανεί μέσα από αργές, αλλά απόλυτα θετικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φυσικά και σε καθιστά τον πρωταγωνιστή, όχι μόνο της ημέρας, αλλά της ευρύτερης περιόδου. Όλοι οι προβολείς είναι πάνω στους στόχους σου και στον τρόπο με τον οποίο θα τους πετύχεις. Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σημαντική έναρξη, για να δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι, ό,τι νέο ξεκίνημα επιθυμείς και όποια βελτίωση θες να κάνεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ωθεί να μείνεις στην απομόνωσή σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό θόρυβο, προκειμένου να βρεις λύσεις, αλλά και επιτέλους να ηρεμήσεις. Μίλα με τον εαυτό σου, κάνε την ενδοσκόπησή σου, άκου την καρδιά και τη διαίσθηση σου και επίλεξε τη συντροφιά των λίγων και καλών ανθρώπων που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Επιπλέον, τη σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί κάτι το οποίο θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο Ζώδιο της Παρθένου, αποτελεί μια εξαίσια ευκαιρία για σένα, να κοινωνικοποιηθείς πιο πολύ, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας. Σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, θα έχεις πολλές δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά κενά που είχες τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, ιδίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προβλημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο της Παρθένου είναι κατάλληλη για δραστηριότητες που θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος. Να είσαι, λοιπόν, σε απόλυτη ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, καθώς θα υπάρξουν νέες σημαντικές ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και προοπτικές στην ζωή σου και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου υπόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

H Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για εσένα. Θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα μέσα στην ημέρα, αλλά και στο επόμενο διάστημα, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις στόχους με την βοήθεια της τύχης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα στην Παρθένο, σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν σκέφτεσαι να ζητήσεις μία χάρη και να πείσεις κάποιον να σου την κάνει, θα πρέπει να το κάνεις άμεσα, αφού οι συνθήκες τώρα είναι ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής πειθούς σου. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσεις κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις, απαλλάσσοντας τον εαυτό σου, από τις τοξικές. Ένα μυστικό, που σου αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια της ημέρας, σου δίνει απόλυτη χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό της Παρθένου, σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ιδιαίτερα ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις εσύ πρωτοβουλία και να δρομολογήσεις νέα ξεκινήματα και σχέδια, νομικά ζητήματα, εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων, μέσα από επαφές και συναναστροφές.

Πηγή: Oroskopos.gr