labeaute

Ώρα να μαζευτούμε… Η σημερινή αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, μας δημιουργεί την εντύπωση ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, οδηγώντας μας σε λάθος συμπεριφορές και λάθος κινήσεις, ιδίως σε επικοινωνίες και μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις. Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα. Μη φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, γιατί θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συμπεριφορά, παρεξήγηση, κάποια σημαντική, ακόμα και μακροχρόνια φιλία σου.

vivliopoleio

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις σήμερα. Θα διαπιστώσεις πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές ή ακόμα και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου. Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου. Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο τώρα, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις που δεν θες. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα κλονίζει τις κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός, οξύθυμος και επιπόλαιος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη τη σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν. Πιθανόν να εξαντληθείς από κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας πλέον εξυπνότερα κάποια πράγματα. Επιπλέον, θα πρέπει να βρεις και ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αφού πραγματικά το χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Σήμερα με την αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός. Γι’ αυτό αν κάποιες καταστάσεις δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε πολύ τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσεις. Γενικά, κάνε υπομονή σε ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη σήμερα θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση. Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για τη βελτίωση της ροής της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά στην προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και θέματα που αφορούν στα παιδιά. Η ημέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου, σε ενδεχόμενες κρίσεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη σήμερα σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις με εντάσεις και τσακωμούς. Ακόμα κι αν έρθουν αρκετές αναποδιές, εσύ θα πρέπει να παραμείνεις έντιμος και λογικός, αποφεύγοντας εγωιστικές συμπεριφορές και σοβαρές ρήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, με την Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Απόφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αυθορμητισμό, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά στην προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα θα τα απειλήσουν. Εσύ συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός και μπορεί κάποιες υλικές απώλειες να σε αγχώσουν, αλλά θα δεις πως είναι σίγουρα παροδικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη σήμερα θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου. Αυτή η όψη μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου. Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παράλογα “θέλω”, από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν εξαιτίας αυτής σου της συμπεριφοράς.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, με την αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Άρη, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου. Μην ακολουθείς την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε τη λογική σου και τις παρελθοντικές εμπειρίες σου πριν πάρεις αποφάσεις. Χειρίσου ορθά και κυρίως συνειδητά τις συναισθηματικές και ψυχικές σου ανάγκες.

Πηγή: Oroskopos.gr

vivliopoleio
stamataki